Ervaringen met MyPrime van UPC

We hebben in Nederland Netflix, en dat schijnt een aardig succes te zijn tot nu toe, en daar laten we het dan ook even bij. Maar de UPC staat niet stil, en hebben in alle stilte een eigen kloon opgezet, met de naam : MyPrime

De UPC zegt het volgende over MyPrime :

Bepaal met MyPrime van UPC helemaal zelf wat er op tv is. Nooit meer zinloos zappen, u heeft altijd iets te zien! Kies uit 1000 films en 1000 afleveringen van series. Van kaskrakers tot klassiekers. Complete seizoenen van series en speelfilms in alle genres. U kijkt wat u wilt, zo vaak u wilt. Onbeperkt.

Duidelijke taal, en eigenlijk helemaal in lijn met Netflix. Alleen is dit product speciaal voor UPC klanten, en niet daarbuiten. Want de UPC biedt die dienst gratis aan als onderdeel van haar Power of Extra Power pakketten(wart een naam toch).

Klanten met andere pakketten kunnen MyPrime bestellen voor € 6,50 per maand. Klanten die toegang hebben tot MyPrime kunnen de content binnenkort ook op iPad, iPhone en laptop in en om het huis bekijken, maar dit zijn ze nog aan het testen.

Maar wat zijn de eerste ervaringen met dit nieuwe product/dienst voor UPC Klanten? Laat het weten hieronder in de comments aub

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …