Scarlet Family: het nieuwe alles-in-1-pakket van Scarlet

Officieel persbericht van Scarlet.nl

Na de succesvolle introductie van Scarlet Digitale TV in februari 2010, is Scarlet Nederland nu van start gegaan met het aanbieden van een nieuw alles-in-1-pakket: Scarlet Family.

Naast Internet, vaste telefonie en mobiele telefonie bevat dit pakket ook Scarlet Digitale TV.

Ook is dit pakket optioneel uit te breiden met belbundels, computer beveiliging en een gratis online fotoalbum. Scarlet denkt met dit pakket een brede markt aan te boren voor klanten die al hun diensten willen
onderbrengen bij één aanbieder en daarnaast een persoonlijke service belangrijk vinden die zij niet altijd vinden bij de grotere aanbieders in de markt.

Matthijs Kamp, Managing Director Scarlet Telecom B.V.:

“Het is belangrijk om te luisteren naar onze klanten en de markt als geheel. Alleen zo kun je beide goed bedienen en diensten en service aanbieden die zij vragen. Hierin is Scarlet al bijna 20 jaar flexibel.”

Omdat Scarlet Nederland op het moment de enige aanbieder is dat een pakket levert dat zo compleet is, is Scarlet ook de enige die deze combinatie van diensten tegen zo’n scherpe prijs kan aanbieden. Hoe meer diensten een klant bij Scarlet afneemt, hoe hoger de korting is die zij haar klanten kan geven.

“Scarlet biedt nu als enige provider een echt compleet pakket. Klanten bouwen dus niet zelf een pakket uit losse (dure) diensten maar krijgen een overzichtelijk alles-in-1pakket.” aldus Matthijs Kamp.

Later dit jaar (2010) zal Scarlet Nederland de diensten Scarlet Digitale TV en Scarlet Family verder uitbreiden met (optionele) extra diensten.

Meer informatie op Scarlet.nl

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

One comment

  1. Scarlet Familie bedankt voor het delen van een dergelijke nuttige informatie.