Home / Diversen / Nieuwe Speedtest Online

Nieuwe Speedtest Online

Op deze website hebben we al heel lang een bericht staan waar wordt gesproken over een Speedtest. Op Computer Totaal hebben ze nu een veel leukere test methode pagina geplaatst.

http://computertotaal.nl/speedtest

Maar wat is deze speedtest nu? Nadat u de ADSL!Totaal Speedmeter hebt gestart, vindt er een uitwisseling van datapakketten tussen uw computer en onze speciale testserver plaats, voor de bepaling van zowel uw downloadsnelheid als uw uploadsnelheid.

Gedurende dit proces meet de pieksnelheden en een aantal keer de gemiddelde snelheid. Vervolgens rapporteert de ADSL!Speedmeter de hoogst gemeten gemiddelde download- en uploadsnelheid van uw internetverbinding. Natuurlijk een beetje commercieel, met diverse aanbieders die zich presenteren. Maar op zich is dit een geweldige tool om je lijn te testen met diverse testen : video, dvd, mp3.

Frank

Over Frank

Frank is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

LogoLove: wat zegt de ontwerper?

Als je een eigen bedrijf aan het opstarten bent, komt er veel op je af. …