RingCredible Review

ringcredibleNu de KPN een claim aan zijn broek kan verwachten, werd het eens tijd om deze aanbieder onder de loep te nemen.

RingCredible is een aanbieder met een App. Met deze app kun je goedkoop internationaal bellen met je smartphone over een wifi-internetverbinding.

Ook mooi meegenomen, is dat al bellend vanuit een (ver) buitenland, je maar 1 cent per minuut betaald! Ook naar vaste Nederlandse telefoons en slechts 7 cent per minuut naar Nederlandse mobieltjes(provider onafhankelijk..)

Ook andere landen zijn erg goedkoop te bellen.

De consumentenbond heeft ook nog een review hierover gemaakt, waar ze toch positief zijn :

Er zijn een aantal alternatieven

  • MobileVoip
  • Skype
  • Dialnow
  • Viber

MobileVoip – Hiermee kun je alle aanbieders van Betamax gebruiken, zoals VoipBuster etc (telefoneren en SMS’en)

DialNow – Dit is het goedkoopste voor naar Mobiel bellen op dit moment.

Skype – Natuurlijk ook deze aanbieder, waar je gratis mee kunt telefoneren. Maar tegen betaling naar mobiel/vaste nummers en wereldwijd tegen redelijke tarieven.

Viber – Dit is net als RingCredible een ‘bel-app’. Er zitten nog wel wat verschillen, want Viber is echt beperkt tot gratis bellen sms’en met andere Viber-gebruikers. En niet daarbuiten..
Tevens kun je er niet mee bellen met gewone en vaste telefoonnummers. RingCredible kan dat wel, maar kan weer niet gratis met andere RingCredible gebruikers contact leggen.

Al met al, en zeer positieve App, die super goed werkt en voor velen een oplossing biedt.

PS : Mocht er iemand van RingCredible kijken naar dit bericht : Jullie moeten de video op jullie Youtube kanaal eens ‘updaten’. Dat kan stukken beter!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …