Onthullingen tijdens Connected 2013

telecomcongresConnected 2013 – Een telecom congres dat op woensdag 12 juni georganiseerd wordt door Telecompaper te Laren. Dit congres is grotendeels gericht voor partijen die actief zijn op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik.

Tijdens dit congres komen een aantal zeer interessante ‘inhoudelijke’ onthullingen naar voren, die zeker interessant zijn voor de telecom markt in Nederland.

  • Ziggo komt met WiFi in de straat
    Veelbesproken thema van Ziggo, omtrent het openstellen van het netwerk voor de ‘straat’
  • KPN gaat smenwerken met FON, en hoe de samenwerking verder gaat uitzien
  • De officiele lancering van Robin Mobile met een werkelijk ongelofelijk mobiel pakket : alles unlimited
  • Ook de lancering van het KPN LTE netwerk met snelheden waar menig ADSL-klant alleen van kan dromen 🙂
  • en veel meer….

Zeker een interessant telecom congres, dat wordt bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn op de triple play markt zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de televisiemarkt dit jaar. (HIer begint het al te gebeuren : de versmelting van telecom & video)..

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

Uitgebreide informatie over het programma vindt u op de website van Connected 2013

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

09000808

Alles over telefoonnummer 09000808

Het telefoonnummer 09000808 wordt gebruikt door Vattenfall (voorheen bekend als Nuon) voor hun klantenservice. Dit …