Home / Diversen / Online Wordt T-Mobile Online

Online Wordt T-Mobile Online

Vanaf 20 september verandert de naam van internet/telefonie aanbieder : Online (dit is al van T-Mobile!), in de naam : T-Mobile Online.

De naamsverandering wordt voornamelijk doorgevoerd in het kader van een meer geïntegreerde dienstverlening: alle telecom diensten bij één aanbieder.
Online is het zorgenkindje van de internet aanbieders in Nederland. Want, wie herinnert zich de overname nog van Wanadoo??

Wanadoo -> Orange -> Online -> T-Mobile Online

Deze internet aanbieder heeft een lange weg gehad van het jaren 90 bekende Wanadoo, naar het problematische Orange, en naar het onduidelijke woord speling van Online en T-Mobiel Online.
Ik ben ook zeer benieuwd of T-Mobile hier een leuke campagne aan hangt, die we dan ook voor je opzoeken!

Wat verandert er niet voor de huidige gebruikers?
Alle e-mailadressen blijven hetzelfde. Alle producten en diensten blijven werken zoals ze dat nu doen. U hoeft dus niets te veranderen aan de instellingen van uw modem of TV Alle prijzen blijven gelijk; u blijft hetzelfde betalen. Het telefoonnummer van de Online klantenservice blijft gelijk: 0900 9515.

Wat verandert er wel?
Het logo van Online wordt vervangen. En de website van Online krijgt een nieuwe opmaak: in de stijl van T-Mobile.

Wat verandert er alleen als u dat zelf wilt?
U kunt profiteren van de voordelen van één aanbieder. Zo kunnen al onze klanten met een FiberFast internet abonnement straks ook buiten de deur supersnel internetten zónder dat het ten koste gaat van hun mobiele data-limiet. Vanaf 1 oktober kunnen zij namelijk gratis gebruik maken van maar liefst 500 T-Mobile HotSpots verspreid over heel Nederland. En dat is mooi meegenomen. Zeker omdat de mogelijkheden in de toekomst voor u als klant alleen nog maar zullen toenemen.

Dus goed onthouden voor de komende tijd : Online wordt T-Mobile Online 🙂

Type your text here

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …