Home / Diversen / Nominatie voor Beste Buitenlandse Blog!

Nominatie voor Beste Buitenlandse Blog!

Geachte bezoekers,

My site was nominated for Best Foreign Language Blog!

Normaal gesproken schrijf ik op deze weblog over zaken die me aangaan in de telecomminicatie branche. Nu doe ik dit al 1,5 jaar met deze website, en ik heb nu een nominatie binnen voor ‘Beste Buitenlandse Blog‘ bij een internationale wedstrijd op bloggerschoiceawards.com. Geweldig! Tot dusver deze informatie.

 

Ik heb UW hulp nodig! Ik wil graag laten zien dat ook buitenlandse blogs mee kunnen doen met deze wedstrijd. Er staan in lijst (Buitenlandse Sites) ook blogs uit Hongarije met meer dan 79 stemmen. Het moet toch lukken om voorbij die sites te komen?

Voordat je stemt, moet je jezelf registreren met een email adres. Kleine tip : gebruik een email adres wat maar 12 uur duurt. Super handig, en makkelijk voor dit soort zaakjes : http://www.mintemail.com/perfwd/index.php

 


Stem nu

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

2 comments

  1. He Erno, ook hier? Fraude mag wel, als het maar op een ‘nette’ manier gaat. Zal kijken of ik nog meer liefhebbers kan verzamelen om die Hongaarse sites uit die top5 lijst te duwen 🙂 tot dan..

  2. En een beetje fraude daarbij mag best, toch?