Multivisie Glasvezel krijgt Groter TV aanbod

multivisiePer 1 mei breidt Multivisie TV het zenderaanbod in het basispakket verder uit met Duitse tv-zenders ARD en ZDF en een aantal commerciële radiozenders. Hiermee komt Multivisie TV tegemoet aan de wens van veel tv-kijkers.

Duitse zenders ARD en ZDF behoren tot de best bekeken Duitse zenders in Nederland en zijn daarom ook in het basispakket opgenomen. Daarnaast ontvangen abonnees per 1 mei ook radiozenders BNR, Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM.

Multivisie Hard disk variant MultiBox
Medio augustus biedt Multivisie TV een HD ontvanger met hard disk aan: de MultiBox HD Recorder. Dankzij de harde schijf van 320GB kunnen klanten tot wel 60 uur aan HD-materiaal opnemen en tot wel 180 uur aan SD-materiaal.

Multivisie TV levert nu al in Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Vught via internet serviceproviders Glashelder en Wisper. Daarnaast is Multivisie TV ook via Glashelder en/of Wisper in een aantal vraagbundelingsgebieden aan te vragen, zoals Bilthoven, De Bilt, Eindhoven, Heiloo en Nootdorp.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …