Interactieve TV Op je Mobiel

Een aantal jaren geleden was Interactieve TV van KPN het grote product waarmee zij hogen wouden gooien naar de nieuwe en bestaande klanten. Top product, top aanbieding en een goede infra structuur. Maar door de toenmalige problemen met Internet Plus Bellen, was dat plan op een laag pitje gezet toentertijd.

De afgelopen jaren heeft KPN een behoorlijke inhaalslag gemaakt met dit product, en wordt het ook duidelijk gecommuniceerd naar de klant toe. Zeer goede programmering, stabiel product, goede aanbiedingen die ook echt passen voor een klant. Maar er staat ook iets totaal nieuws aan te komen, en wel het volgende.

Interactieve TVIn de geruchten koker die “internet” heet, komen sinds deze week enkele verhalen tevoorschijn die we even met de ogen knipperen moeten beseffen.

KPN komt met iets totaal nieuws, en wel : Interactieve TV op je Mobiel

Het schijnt dat KPN iets heeft ontwikkelt waarmee men op een Android telefoon zijn Interactieve TV programma’s kan bekijken van het huidige Interactieve TV  pakket bij hun thuis. Dus wil je HBC kijken op je telefoon, dan activeer de de APP, en kun je lekker op je Andoird toestel/tablet mooi kijken.

Het nieuwe systeem zal op Android 4.0 gaan draaien, en compatibel met Tablets natuurlijk die hierop draaien. Er is niks te zeggen over een iOs versie, maar dat zal niet lang duren denk ik.

Technisch gezien iets totaal nieuws natuurlijk, maar het idee niet natuurlijk. Want KPN had de afgelopen jaren al eerder geprobeerd om TV op je mobiel te krijgen, maar dat is grotendeels mislukt in 2011.

De grote aankondiging verwacht ik in 1 van de komende weken, maar het kan ook langer duren. Zeker iets om in de gaten te houden, want Interactieve TV is al een goed product geworden, maar hierdoor wordt het nog leuker om TV te kijken op je slaapkamer, keuken of zelfs op de WC 🙂

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …