T-Mobile Nederland in financiele problemen?

Een interessant bericht op telecompaper.com leert mij, dat er op dit moment wat problemen zijn met T-Mobile in Nederland.

T-Mobile

Het Duitse moederbedrijf Deutsche Telekom heeft zijn Nederlandse dochter T-Mobile onder curatele gesteld sinds vanochtend. In dat bericht schrijven ze ook dat het top-management in Nederland andere gezichten krijgt, om het bedrijf weer meer winstgevend maken, zodat verkoop van de organisatie in 2013 weer tot de mogelijkheden behoort.

De directie van Deutsche Telekom onder leiding van René Obermann wil het geld voor de benodigde investeringen krijgen via kostenbesparingen of de verkoop van bedrijfsonderdelen. In de VS moeten de zendmasten van T-Mobile verkocht worden. De verwachte opbrengst van twee miljard dollar moet dan in T-Mobile USA geïnvesteerd worden.

In Engeland moet joint venture Everything Everywhere de komende maanden kostenbesparingen realiseren van circa 300 miljoen euro.

Het is besparen, besparen en besparen voor T-Com in Duitsland.

Deze besparingen komen voornamelijk dat er enorme investeringen gepland staan in uitbreiding van het glasvezelnetwerk in de VS. T-Mobile Nederland zou momenteel volgens banken een waarde van twee tot drie miljard euro hebben.  Ook de Britse activiteiten (EverythingEverywhere), een jv met France Telecom, moeten in de etalage.

We houden de problemen met T-mobilein de gaten de komende tijd.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

09000808

Alles over telefoonnummer 09000808

Het telefoonnummer 09000808 wordt gebruikt door Vattenfall (voorheen bekend als Nuon) voor hun klantenservice. Dit …