Mijn KPN App is Offline gehaald

Onze grote mogul KPN, heeft vandaag haar MijnKPN- app offline gehaald, nadat er diverse klanten melding hebben gemaakt van het feit dat verkeerde klantgegevens zichtbaar waren in de app. Dus van andere gebruikers van de app 🙂

Een zogenaamde woordvoerder van het bedrijf laat weten de problemen te onderzoeken en uit voorzorg de app offline gehaald te hebben.

„Op dit moment worden deze twee incidenten onderzocht en is KPN in contact met de klanten in kwestie. Tot nader order blijft de app offline; we nemen liever het zekere voor het onzekere. We doen ons best om de onderbreking zo kort mogelijk te houden”, aldus KPN.

Mijn vraag is : Welke amateur programmeur uit India heeft dit nou weer voor elkaar gekregen? Je hoort het niet vaak namelijk dat een groot bedrijf al KPN bv, een app uit de lucht haalt omdat er een security breach is.

aapstatic.nl

De officiele webpagina van de app geeft ook het volgende aan :

De MijnKPN app is tijdelijk gesloten. We doen ons best om de onderbreking zo kort mogelijk te houden. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ga naar inlogpagina van MijnKPNDe MijnKPN app is tijdelijk gesloten. We doen ons best om de onderbreking zo kort mogelijk te houden. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ga naar inlogpagina van MijnKPN

http://www.kpn.com/prive/mijnkpn/mijnkpnapp.htm

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …