Home / ADSL / Alice is er niet meer!

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet provider van Nederland, en we zijn 2 jaar verder en de internet provider Alice is er niet meer.
Dat is erg snel….

Sinds de zomer van 2010 is het ook rustig geworden op marketing gebied van Alice. Daar kon je al merken dat het een andere richting is ingegaan, en dat er een overnames staan te gebeuren. Alice heeft in 2011 nog het netwerk overgenomen, en kon je ook geen bestelling meer doen bij Alice (Die dan door tele2 werden afgehandeld). En  in 2012, neemt Tele2 dan ook de naamvoering over.

Einde oefening voor Alice…

In Duitsland was het begin dit jaar al voorbij met Alice, die in Duitsland ook een korte maar krachtige campagne heeft gehad de afgelopen 3 jaar. Waarvan de 4 verschillende reclame’s met Brad Pitt toch wel het hoogtepunt was!

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Dit jaar was er nog het schandaal rond Vanessa Hessler die een aanhanger was van Gadaffi’s zoon. Die relatie liep al heel lang geleden op de klippen, maar is een zwarte vlek op Alice geweest die jaar.

Jammer maar helaas dat Alice verdwijnt uit Nederland. In Italie is Alice nog gewoon actief, en het ziet ernaar uit dat het voorlopig ook zo blijft. Telefonica wil hier (nog) niks aan veranderen.

Fijn weekend!
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

[VRAAG] Wie heeft er nog een Planet Internet Abonnement?

Zit ik vandaag de statistieken eens na te kijken van de website, kom ik een …