Home / Diversen / KPNVandaag offline voor KPN klanten?

KPNVandaag offline voor KPN klanten?

Wat blijkt nu, dat Kpnvandaag.nl toch minimaal 2 dagen compleet offline is geweest voor klanten  van KPN, en misschien wel daarbuiten ook. Ik heb even gezocht op een persbericht van KPN hierover, maar heb niks kunnen vinden en ook van KPN medewerkers vanuit Social Media is niks te vinden helaas. Ik had gehoopt meer informatie hierover te willen publiceren, maar ik heb geen verdere informatie hierover helaas.

Vanuit Google.nl wordt ik veel gevonden op een bericht uit 2008(!!!), waarin ik al meld dat Planet.nl veranderd zou gaan worden naar KPNvandaag.nl. Nooit gedacht dat dit bericht zo goed wordt gevonden, en nog steeds hoog staat in Google.

Nogmaals, ik heb geen informatie hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat de reden is dat de kpnvandaag.nl offline is geweest voor zo’n lange tijd.

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …