Deel jouw telecom ervaringen en win een iPad2

Het statistisch bureau van de Europese Unie Eurostat heeft recentelijk onderzoek gedaan naar telecom-pakketten binnen de Europese gezinnen. Uit dit onderzoek blijkt dat meer dan veertig procent van de gezinnen kiest voor een pakket met daarin verschillende diensten. En meer dan zestig procent van alle internet abonnementen en vaste telecomlijnen zijn onderdeel van een pakket.

De ervaringen van de Europese gezinnen is voor 60% goed. Want deze ondervraagde zijn niet van plan om binnenkort over te stappen naar een andere provider. Echter heeft dit ook te maken met de vrees voor tijdelijke uitval van o.a. de telefoon en de onduidelijkheid van een overstap.

Op de website Ervaringen.com vindt u telecom ervaringen. Consumenten kunnen op deze nieuwe website ervaringen met hun telecomprovider delen en inzien. Hierdoor ben u beter op de hoogte voordat u gaat overstappen naar een andere provider. Wanneer u zelf een klacht heeft over een telecomprovider dan kunt u deze gratis insturen. Ook wanneer u een provider wilt aanraden kunt dit doen op Ervaringen.com. Wanneer u dit doet maakt u direct kans op een Apple iPad2!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

One comment

  1. #KPN wijzigt prijs Zakelijk BelBasis abonnement voor vaste telefoniee voorkom verhoging KPN tarieven met 25%! KPN heeft aangekondigd dat per 1 augustus 2012 de maandelijkse kosten voor telefonie abonnementen te verhogen, lees hier meer over –> http://t.co/aDhg94Q4