KPN – Het Grote Goeiemoggel Spel

Het was onvermijdelijk dat KPN het succes van de Goeiemoggel-commercial naar een online variant zou doorzetten. Vanaf vandaag is het dan ook zover: op de website van KPN is het Grote Goeiemoggel Spel te spelen!

Doel is om de nieuwe collega van afdeling Transploft, Joris, te helpen met het cryptische gebabbel van zijn collega’s. Wanneer Joris een zin herhaalt is het aan jou de taak om zo snel mogelijk de vertaling door te mailen naar zijn mobiel. Wie het best en snelst Joris kan helpen wint uiteraard een mooie prijs..

De speler van het interactieve spel krijgt bij de start van het spel de keuze uit drie virtuele mobiele telefoons. Dit zijn de toestellen die KPN aanbiedt in de campagne: de BlackBerry Curve8310, de Palm Treo 500 en de HTC S710. Nadat de keuze voor een toestel is gemaakt, kan de speler Joris helpen de Goeiemoggel-woorden in goed Nederlands te vertalen en naar hem te mailen, met gebruik van het toetsenbord van de computer.

De speler die het Goeiemoggels het beste begrijpt en het snelst vertaalt wint het spel en zorgt ervoor dat Joris bij Willep de Vriep Vistransploft mag blijven werken. De beste speler wint uiteindelijk een BlackBerry. Het Grote Goeiemoggel Spel loopt tot eind maart.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …