iPhone in Duitsland vanaf 1 november

OK, even een ander bericht, maar niet minder interessant. De Speculaties en geruchten over wie de partner van Apple wordt voor de verkoop van de iPhone houden nog niet op. Volgens de Rheinische Post is er vandaag nieuws voor Duitsland.

Volgens de Duitse krant maakt T-mobile vandaag bekend dat zij een overeenkomst heeft gesloten voor de verkoop van de iPhone. De verkoop start vanaf 1 november en de iPhone gaat ongeveer €450,- kosten. De krant heeft de bronnen waarop dit bericht gebaseerd is niet bekend gemaakt.

Het is niet ondenkbaar dat Apple in Europa met meer dan een partner zal werken omdat geen van de grote operators in alle landen dekking bieden en Apple de iPhone niet wil laten verkopen via derden. Ook Europese en lokale wetgeving gooien roet in het eten voor dat model. Al eerder berichtte Telecomlog dat de iPhone in Belgie ook zonder abonnement te koop zal zijn vanwege de Belgische wetgeving op koppelverkoop.

Dit is een oud bericht… 🙂

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …