Ervaringen met Digitenne van KPN?

Digitenne-bestel-0nuEven een kort bericht over Digitenne. U weet wel, het goedkope broertje van IPTV van KPN zelf. Voor €6,95 hebt u een pakket thuis van digitale kwaliteit. Maar is dat ook zo?

Een ene Rene, van een blog genaamd Hoofdzaak heeft een heel kleine review gemaakt van Digitenne, in combinatie met een Sony Bravia televisie scherm. Kort maar krachtige ervaring gedeeld. Super rene..!

Een korte citaat uit de tekst :

Maar eerst probeerde ik het digitale ontvangst pakket uit op onze Sony Bravia in de huiskamer. Het resultaat is verbluffend.

Mooi, maar lees HIER de tekst verder. [Website is alweer offline gehaald! Frank-2014]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

One comment

  1. Deze week (week 27) Digitenne geprobeerd maar het geheel gaat terug naar de winkel.
    Laat ik wel duidelijk vermelden dat ik in Someren woon waar de ontvangst niet gegarandeerd werd. Maar eigenwijs als ik, typisch indo, toch zo’n ding gehaald want de kabel is toch een stuk duurder, typisch nederlands, en voor € 6,95 kan ik me geen bult vallen. Het aansluiten duurt inderdaad korter dan 10 minuten, alleen de zenders zoeken duurt wat langer. Toen ik eindelijk een goed plekje voor de antennen gevonden had en ruim 20 zenders in het lijstje zag verschijnen gaven alleen de publieke zender beeld. Dit beeld was trouwens van heel goede kwaliteit!!!
    Na wat bellen met de klantenservice ( a € 0,45 per minuut) bleek dat de smartcard niet geactiveerd was terwijl ik de spullen in een KPN winkel had gehaald. In de begeleidende handleidingen staat duidelijk dat de smartcard dan al geactiveerd is, niet dus. Het activeren van de smartcard duurde ongeveer 15 min. en toen kon ik inderdaad wat meer zenders kijken maar nog steeds niet de RTL zenders, Veronica e.d. Ik denk dat dit dan weer te maken heeft dat ik in een uithoek woon waar de KPN nog geen bereik heeft, jammer want als de kwaliteit van alle zenders zo goed zijn als wat ik gezien bij de publieke zenders dan ga ik zeker over op Digitenne. Slordig van de mensen in de KPN winkel hier in Eindhoven dat ze de smartcard niet (goed ?) hebben geactiveerd, scheelde mij wat uurtjes zenders zoeken en wat geld voor het bellen met hun dure klantenservice.

    Grz van een enigzins teleurgestelde Indo 🙁