Eredivisie Live – Hoe krijg ik het?

Ik heb al vaker over digitenne en het live eredivisie voetbal geschreven. Maar aangezien het e.e.a is
veranderd, maak ik hier netjes een overzicht hoe je het beste ‘Eredivisie Live’ kunt bestellen PLUS de eventuele kosten die je gaat maken.

Na 3 seizoenen bij Tele2 te hebben gezeten, hebben nu alle clubs in de Eredivise de officiele rechten en mogen ze zelf uitgeven aan aanbieders van hun keuze.

Een Overzicht :

De kabel Leveranciers
De welbekende kabel leveranciers Ziggo en UPC bieden ook Eredivisie Live aan via de digitale kabel. Beide in verschillende paketten verkrijgbaar.

Een overzicht :

  • ZIGGO -> Ziggo Z2 Voetbal – Aanvragen kunt u via DEZE pagina. Het kost 14,95 p.m
  • UPC -> Eredivisie Live – Aanvragen via DEZE pagina (9,95 p.m.) AKTIE! U betaalt bij UPC de eerste 2 maanden € 5 euro per maand. Daarna € 9,95..

Ether Ontvangst
KPN’s Digitenne heeft de rechten voor Eredivisie Live van het nieuwe seizoen. Digitenne biedt extra 2 kanalen aan voor Eredivisie Live. Direct aanvragen en activeren via DEZE pagina (10 euro p.m.)

Gratis Eredivisie!

IPTV van KPN & Tele2 (Via Internet Aansluitingen van KPN, HetNet, Tele2)
Ook KPN & Tele2, bieden via IPTV (tv via adsl verbindingen) Eredivisie Live aan.

  • KPN – Interactieve TV – Aanvragen via DEZE paigna (10 euro p.m.)
  • Tele2 – TV Gold – Aanvragen via DEZE pagina – (44,90 p.m i.c.m. TV Gold) De prijs van 44,90 per maand is inclusief Tele2 TV Gold. Meer info Kijk HIER wat dat pakket precies inhoud.

Satelliet

Er is op dit moment nog steeds onduidelijk of Canal Digitaal Eredivisie Live gaat aanbieden via zijn aabieders. Het zou zo maar kunnen dat het een week van te voren wordt bevestigd.

Veel plezier ermee!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Bellen op vakantie

De moderne smartphone cameratechnieken

We kunnen tegenwoordig steeds meer met onze smartphone en dat geldt ook voor de fotografische …