Home / Diversen / Een Nieuw Begin

Een Nieuw Begin

Goedemorgen lezers kijkers en bewonderaars,

Zoals afgesproken, is de site geheel vernieuwd gisteravond tot in de late uurtjes. Er kan nog het e.e.a niet goed werken, in verband met enkele belangrijke scripts, maar voor zover het getest is : Het werkt!

Verbeteringen : Sneller laden, Overzichtelijker in gebruik, meer filmpjes op de site, optische verbeteringen, en veel meer.

Ik ben benieuwd naar jullie mening hierover. Is het :

 • Mooi
 • Lelijk
 • Super uiterlijk
 • Veel rustiger voor het oog
 • Kan beter
 • Super website – Ga zo door!

Wat is jouw mening over het nieuw uiterlijk?

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

2 comments

 1. Goede vraag, ik zal eens kijken of Tele2 ergens een logboek bijhoudt van storingen?
  Enige tijd geleden had je nog http://forum.tele2.nl/, maar die is uit de lucht gehaald kennelijk door misbruik.
  Anders kan ik je http://tele2.gebruikers.eu/ aanraden. Dit is een hele waardevolle gebruikersgroep die ook veel ervaring heeft met Tele2.

  Succes,
  Frank

 2. ik wil graag aandacht voor het feit dat ik sinds vorige week woensdag 7 okt. geen netwerkverbinding meer heb via tele 2 voor vaste telefonie. 2x gebeld en 2x een mail. er is een netwerkstoring in mijn wijk, er wordt aan gewerkt, wij vragen nog even geduld van u. hoe lang het kan duren is niet bekend.
  Nergens kan ik via het internet terugvinden dat tele 2 een storing heeft en wat de precieze oorzaak is. Een kennis van mij heeft een zakelijk abonnement bij tele 2, zij was voor enkele uren 7 okt. afgesloten maar daarna geen probleem meer. Waar kun je nu terecht voor een duidelijk antwoord en nog belankrijker een oplossing en ben ik de enige?