Discussie Platform & Unieke Winactie

Zoals je al enige tijd hebt gezien, hebben we de website een iets nieuwere look gegeven, met daarbij eindelijk nieuwe mogelijkheden, en tevens een platform/forum om jouw mening te delen met anderen. Hier werd enige tijd geleden naar gevraagd, dus hebben we er ook werk van gemaakt op Watdoenwijmet.nl

Een Discussie platform & forum die open is voor iedereen!

https://www.watdoenwijmet.nl/discussie-forum/

Heb je een vraag over glasvezel? Een nieuwe Digitale TV gekocht, en wil je jouw mening hierover delen? Of heb je een monteur op bezoek gehad, en het was niet succesvol? Deel het met ons en iedereen, zodat we ook kunnen lezen wat er zoal gebeurt in de telecom sector in Nederland. Ook bezoekers die een beetje reclame willen maken voor zijn website, telecom bedrijf zijn welkom. Ik houd wel een oogje in het zeil, maar dat is alleen maar ten goede van jou.

WINACTIEUnieke Winactie
We gaan aan het einde van deze maand een Winactie houden onder de lezers van onze email nieuwsbrief. Wat het inhoudt, en wat je ervoor moet doen, dat is nog een verrassing.

Wil je wel op de hoogte gehouden worden van deze Winactie? Schrijf je dan Hieronder in, en maak kans op deze draadloze speaker!

PS : En je krijgt bij je inschrijving ook nog een handig excel bestand toegestuurd, waarmee je een nieuwe internet/tv/telefonie aanbieder handig kunt vergelijken. Een handig overzicht voor de maand/jaar kosten, jaarcontracten, enz enz. 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …