Digitenne Zonnesteekweken foutje?

Via een goede bekende van mij, kwam ik op het volgende. Kijk eens goed naar dit plaatje op de website van kpn.com. Het gaat over digitenne namelijk, en de zonnesteek weken korting :

Zonnesteek Weken Foutje?
Zonnesteek Weken Foutje?

Valt u niets op aan dit plaatje?

Elke dag wordt er een nieuwe temperatuur bekend gemaakt in de Primafoon winkel. Vandaag is het zelfs 29c celcius, en dus ook 29% korting op veel producten. U en ik weten nu wel dat Digitenne €14 €6,95 per maand kost. Maar als ik daar nou 29% vanaf doe, dan kom ik toch aan een ander bedrag dan €6,95 toch? Frank gaat op stap, om dit uit te zoeken. Ik naar de primafoon winkel gisteren laat in de middag. En daar zag ik het ook staan : Korting op Digitenne. Ik naar binnen om even te vragen aan de medewerker.

Er is helemaal geen korting op Digitenne

‘U krijgt het pakket al voor 6,95 per maand, nou dat is al korting of niet’. En met die spreuk van de vrolijke medewerker liep ik de winkel uit, met weer een teleurstelling. Dus, pas even op voor die aanbiedingen met zonne korting. Digitenne is super, maar soms niet met korting te krijgen.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Bellen op vakantie

De moderne smartphone cameratechnieken

We kunnen tegenwoordig steeds meer met onze smartphone en dat geldt ook voor de fotografische …

6 comments

 1. Op 6 augustus Digitenne aangeschaft bij KPN-winkel Achter Clarenburg in Utrecht. Verkoper 430346 beloofde me dat de zonnesteekwekenkorting (mooi Scrabblewoord; dat is Scrabblewoord zelf trouwens ook) én de installatiekosten van €25 met de tweede of derde factuur verrekend zou worden.

  Tot op heden krijg ik gewoon de standaard €8.50 berekend.

  Ik heb bij TROS Radar een klacht achtergelaten, via de KPN website en via email naar klantenservicetvvankpn@kpn.com en gezegd dat ik mijn machtiging tot automatische incasso intrek, eventuele incasso’s zal storneren en mijn contract zal verbreken wegens niet nakomen van verplichtingen indien de situatie niet naar tevredenheid is hersteld per 31-12-2009.

  Oh ja, ik gan niet voor €0.45 bellen met de Digitenne helpdesk. Echt te zot voor woorden, zo’n hoog bedrag. En dan sta je n.a.w. ook zo 5 minuten in dewacht. Dure wachttijden.

  KPN is kut. Koop er niets!

 2. Update : Digitenne is dus ruim duurder dan 2 jaar geleden. Digitenne kost nu €8,50

 3. Ik heb dit ook besteld. Kijk op de website van KPN. Er staat naast deze actie zelfs een tel.nr waarop dit te bestellen is. Heb het 2 maal telefonisch nagevraagd bij de bestellen. Ja, ik zou 26% korting krijgen. Nou, niet dus. Ik heb het pakketje ontvangen en ik krijg geen korting. Dan had ik het bij een KPNwinkel of een Primafoon moeten bestellen. Ik heb hiervoor 13 minuten moeten bellen, wat neerkomt op € 5,85 waar je kosten voor je mobiel nog bovenop komen. Ik kan het wel opzeggen, maar dan ben ik de € 25 aansluitkosetn wel kwijt. Je wordt hier dus wel keihard voorgelogen. Ik stuur alles terug en laat mijn geld terugstorten. Ik ga geen rooie cent betalen.

 4. Wie weet een Primafoonwinkel in Amsterdam waar deze korting wel gegeven wordt?
  In de winkel waar ik was, kreeg ik te horen dat deze zonnesteekkorting alleen geldt als je upc opzegt!
  Het was vandaag 29 graden, dus de eerste maand gratis vond ik geen acceptabel alternatief!

 5. Voorop de Telegraaf staat ook heel duidelijk een advertentie waarin wel degelijk over korting op het abonnement wordt gesproken. Ik ga ervoor denk ik. Of kan ik beter nog een dag wachten…

 6. heb het nagevraagd bij KPN winkel, er gaat wel degelijk korting af per maand (voor een jaar) als je met de zonnesteekweken digitenne neemt.Heb trouwens een andere folder gehad waar t wel duidelijk in staat.