2014 is in aantocht

Op de drempel van het nieuwe jaar dank ik de vele bezoekers in 2013. Er is veel gebeurd in 2013, en ik denk dat 2014 zeker weer een spetterend jaar gaat worden.

Graag wensen wij u een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn met leuke, grappige en handige telecom berichten.

Niet voor niets dit bericht, want ik blik graag even met u vooruit op het nieuwe jaar waarin wij onze telecom weblog nog verder uit te breiden. In het verleden hebben we ook een forum gehad, maar dat werkte niet goed, omdat hier gewoonweg geen behoefte aan is.

Waar ‘schijnbaar’ web behoefte aan is, zal worden onthuld in 1 van de eerste weken van Januari. Dit zal veel vele bezoekers handig zijn, en ‘rustgeven’.

Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij tot 9 januari geen berichten meer zullen plaatsen, omdat we gewoon even genieten van de dagen.

Daarna kun je weer dagelijks interessante, inspirerende blogposts van ons verwachten. Fijne dagen en een goed begin van 2014!

Frank Edens

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …