Overnames in 2014 of in 2015?

Nederland is het jaar 2014 begonnen met een knal, en ik denk dat het niet ophoudt met knallen op het gebied van overnamen in de telecom branche. Zoals telecompaper al zei vorige week

‘Het jaar van de nieuwe CEO’

De CEO’s van de grotere telecom providers in Nederland zijn de niet echte CEO’s die eigenlijk ‘gewenst’ zijn. Rene Obermann (Ziggo) is begonnen aan zijn termijn bij Ziggo, maar ik betwijfel ten zeerste dat hij dit ook gaat doorzitten tot een waardig slot. Ziggo zou dit jaar wel eens overgenomen kunnen worden, en daar zal deze telecom zwaargewicht een belangrijke rol in gaan spelen.

Zo ook KPN, Vodafone, Tele2, zijn druk bezig geweest in 2013 om de belangrijkste managment posities beter in te vullen, en ik deel ook de mening van Telecompaper als het gaat omtrent de wijzigingen die eraan zitten te komen in telecom nederland.

‘Een paar namen springen er uit en vinden de komende maanden wellicht een nieuwe baan aan de top van de Nederlandse telecomwereld. We noemen Theo de Vries, Eric Hageman, Godert Vinkesteijn (alle KPN), Hein Boot, Herwin van der Kamp en Günther Vogelpoel (alle Tele2) en ook Steven van Schilfgaarde (vertrokken bij KPN IT en nu interim CFO bij KPN) is waarschijnlijk in de markt. ‘ (Telecompaper)

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …