Betrouwbaarheid 0900 nummers belangrijker

De Nederlandse consument vindt de bertrouwbaarheid van 0900 informatienummers belangrijker dan lange wachttijden. Dat blijkt uit onderzoek van de Stichting ITO (Instituut voor Telecom Organisatie).

 

Hoewel Nederlanders lange wachttijden aan de telefoon erg irritant vinden (zeker als daarvoor moet worden betaald), is men in vergelijking met drie jaar geleden minder snel geneigd de verbinding te verbreken. Men heeft zu nu gewoon nodig!

Bedrijven moeten wel hun afspraken nakomen en de juiste informatie verstrekken, bij voorkeur in een persoonlijk gesprek met een medewerker. Na 60 seconden wachten geeft 35 procent van de respondenten aan de verbinding te hebben verbroken.

Staatsecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken heeft onlangs aangekondigd om limieten te stellen wachttijden en de tarieven van 0900 nummers.
En we gaan weer gewoon verder met wachten dan maar.

Frank

 

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …