Xs4all introduceert nu een televisie abonnement!

Vanaf vandaag breidt Xs4all haar aanbod uit met digitale televisie. Het televisie- abonnement bevat een compleet zenderpakket, een harddiskrecorder en allerlei extra’s zoals Videotheek Thuis. Het abonnement kost 15 euro per maand, inclusief mogelijkheid voor aansluiting voor een tweede televisie.

Volgens directeur Theo de Vries is de uitbreiding het gevolg van een wens van de klanten. “Klanten willen internet, bellen en tv graag in eìeìn pakket: alles bij eìeìn betrouwbare leverancier en dus eìeìn aanspreekpunt als ze contact op willen nemen. En natuurlijk hebben we er een echt Xs4all-product van gemaakt: met gratis monteur, uitstekende helpdeskondersteuning en hoogwaardige techniek”

Televisie van Xs4all biedt ruim 50 tv-zenders met haarscherp beeld. Het beeld is standaard scherper dan analoge televisie en kan op snelle internetverbindingen in HD kwaliteit worden aangeboden. Het pakket bevat ook Programma Gemist, 90 radiostations en Videotheek Thuis met ruim 1500 films, series en documentaires die gemakkelijk met de afstandsbediening kunnen worden geselecteerd. Het abonnement bevat standaard een aansluiting voor een tweede televisie en kan worden uitgebreid met een aansluiting voor nog twee extra toestellen.

Internet, bellen en tv zijn als totaalpakket verkrijgbaar vanaf 50 euro per maand.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …

3 comments

  1. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over het internet van Xs4all en kan daarom TV abonnementen van Xs4all alleen maar aanmoedigen. Ik hoop dat Xs4all ook hierin zal uitblinken in de service, en niet in de prijs.

  2. XS4ALL is hiermee de eerste ADSL aanbieder met televisie dat niet via een soort van digitenne gaat. Hierdoor is het beeld een stuk beter. Lees hier meer over: XS4ALL is de eerste ADSL provider die televisie aanbiedt zonder digitenne, hierdoor is het beeld een stuk beter. http://www.allesin1pakketvergelijken.nl/component/content/article/13-xs4all-eerste-adsl-provider-alles-in-1-pakket-zonder-digitenne

  3. Dat is typisch Jolande. En we zijn allemaal liefhebbers 🙂