Telfort Interactieve TV Uitbreidingen

Interactieve TV klanten van Telfort gaat vanaf 7 mei automatisch over naar het ontvangen van Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, Net5 en Veronica in HD kwaliteit. Per direct biedt Telfort hiermee de 10 meest bekeken Nederlandse zenders gratis in HD-kwaliteit aan.

Abonnees hebben daarnaast voortaan de mogelijkheid gebruik te maken van een tweede Interactieve TV-ontvanger en ze hebben de keuze uit een Opnemen-pakket en een aantal extra zenderpakketten, zoals het Hindi, Turks en/of Erotiek.

Telfort Interactieve TVDe mogelijkheid om een tweede Interactieve TV-ontvanger te gebruiken, is afhankelijk van de beschikbare bandbreedte op het thuisadres. Dit is te controleren via de postcodecheck. De kosten voor een tweede Interactieve TV-ontvanger zijn 4 euro per maand.

Met het nieuwe Opnemen-pakket kunnen Telfort-klanten meerdere programma’s tegelijk opnemen en op iedere Interactieve TV-ontvanger in huis terugkijken.

Tot 200 uur aan opnames kunnen voor de duur van 1 jaar worden bewaard. Opnames kunnen ook op afstand ingesteld worden via Interactieve TV Online op de computer, iPad of Android-tablet.

Klanten die beschikken over HD-zenders kunnen deze in dezelfde kwaliteit opnemen en weer afspelen. Het Opnemen-pakket kost 5 euro per maand en is net als alle andere extra tv-diensten bij Telfort maandelijks opzegbaar.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …