Internetprovider Online lanceert digitale televisie

Onlangs heeft de internetprovider Online digitale televisie gelanceerd. En dat is goed nieuws voor prijs bewuste gebruikers.
Dat televisie een belangrijke rol speelt blijkt uit het feit dat 64% van de Nederlanders dagelijks naar nieuwsuitzendingen kijkt. U kunt dus ook Online bij de internet providers vergelijken op 3-in-1 pakketten

78% van de Nederlanders kijkt inmiddels naar digitale televisie-uitzendingen. Er wordt nog maar weinig gebruik gemaakt van de extra mogelijkheden van digitale televisie. Het meeste wordt gebruik gemaakt van de elektronische programmagids. Slechts 9% van de Nederlanders zet een uitzending op pauze. Wel zo handig als je naar de wc moet, wat te drinken wilt pakken, of als je wordt gebeld.

Maarten Stramrood, commercieel directeur van internet aanbieder Online: “De wintertijd is ingegaan en dat betekent veel huiselijke tv-avondjes, terwijl het buiten donker en guur is. We zijn zeer verheugd dat we onze klanten nu ook de onbegrensde mogelijkheden van digitale tv kunnen aanbieden. Los van het pauzeren, het gebruiken van de tv-gids en het grote zenderaanbod, kun je ook radio luisteren op 18 kanalen en televisieprogramma’s en films opnemen tot wel 160 uur. Dat zijn gemiddeld ongeveer 100 films die je kunt opnemen.”

Over Digitale televisie van Online
De internet provider Online biedt nu ook digitale televisie aan. De internetaanbieder biedt met een abonnement voor € 28,50 per maand het voordeligste 3-in-1-pakket aan op de Nederlandse markt. In dit pakket zit een internetaansluiting, telefonie en digitale tv.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

upc-myprime

UPC Myprime Reclame Video

Johnny wil altijd meer. En schijnbaar wil de UPC alles op alles zetten met hun …