Axiatel verandert communicatie

Via een goede connectie, ben ik in contact gekomen met Axiatel. Dit naar aanleiding van een eerder bericht over Xoip. Ik vond het tijd, om ook eens een ander bedrijf aan het woord te laten, en laat dat nou precies datgene zijn waar ik al lang naar op zoek was : Telecom oplossingen voor het MKB

Het telecombedrijf Axiatel is een afsplitsing van Axialys, dat al meer dan 15 jaar actief is in de telecom markt in 32 landen en bekend staat als innovatief en duurzaam. Axiatel is nog vrij nieuw op de Nederlandse markt maar heeft in korte tijd een snelle groei doorgemaakt.

Reden genoeg om eens een licht te werpen op hun services.

Faxen via internet

Rond 1900 werd de eerste fax ontwikkeld en sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan. Inmiddels gebruiken steeds meer mensen fax via internet. Axiatel biedt een service waarmee uw faxen kunt verzenden en versturen vanaf uw online interface op axiatel.com en uw eigen email inbox, vanaf 5.90. Er is geen apparatuur of software nodig dus u hoeft geen dure fax machine aan te kopen en papier, electriciteit en tijd te verspillen. De fax per mail service is dan ook een duurzame oplossing. Zo ook de conference call service.

Telefonisch vergaderen

Met oplossingen zoals de conference call service is flexibel werken een stukje dichterbij. U kunt namelijk telefonisch vergaderen waarbij iedereen vanaf elke plek, waar dan ook ter wereld kan inbellen op hetzelfde nummer. De telefonische conferentie kan online gepland worden, de deelnemers worden uitgenodigd per sms en/of email en op de afgesproken tijd belt iedereen in op een nummer dat exclusief bestemd is voor de conference calls. Zo kan men dus eenvoudig energie, tijd en reiskosten besparen.

De Virtuele telefooncentrale

Wilt u geld besparen en toch altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is de automatische doorschakeldienst misschien geschikt. Dit biedt de mogelijkheid om inkomende gesprekken door te schakelen naar de betreffende afdeling. Via een online account op de site van Axiatel kan de telefooncentrale volledig gepersonaliseerd worden, van de openingstijden tot voicemail-berichten en heeft u niet langer een receptionist nodig. Een service die met name handig is voor MKB-ers en zelfstandige ondernemers.

1 euro = 1 boom

Ook leuk om te weten is dat Axiatel voor elk Fax per Email of Conference Call product dat wordt aangekocht via de website 1 euro doneert aan Planète Urgence om een campagne te ondersteunen voor duurzame ontwikkeling en herbebossing.

Wilt u meer weten? Bezoek dan Axiatel

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Gratis Laptop bij Internet Plus Bellen Premium

Even heel eerlijk : Op dit moment zijn er geen gratis laptops bij de Internet …