Home / ADSL / Xs4All opent tweede datacenter

Xs4All opent tweede datacenter

Het gaat goed met Xs4all, want ze krijgen van de KPN een tweede datacenter bij, en dat hebben ze hard nodig want ze verwachten grote expansie in die toekomst.  In het nieuwe datacenter kunnen bestaande en nieuwe klanten de dienst Dedicated Rack afnemen. Net als in het huidige datacenter is in het nieuwe datacenter alles gericht op veiligheid en snelheid. KPN gaat de lijnen leggen hiervoor. Maar wat mij verbaasd, is of dit wel een goede ontwikkeling is. Twee datacenters, meer ‘verkeer’, meer plekken, meer medewerkers. Ik doe niet in doemdenken, maar is dit niet een beetje overdreven?

Xs4all is mijn favoriete internet provider, omdat ik er ooit voor gewerkt hebt, en ik moet zeggen ze zijn altijd dichtbij hun roots gebleven, maar met deze aktie is het een ‘vraagteken’.

Misschien zie ik het niet helemaal goed, maar daar mogen jullie mij bij helpen..

Met vriendelijke groet,
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …