Van Planet naar XS4ALL

Goedemorgen,

CEO Ad Scheepbouwer van de KPN heeft onlangs doorgeschemerd dat Internet provider PlanetInternet ermee ophoudt, en wordt samengevoegd met een andere provider. Menig gebruiker zal zich even achter de oren krabben, naar aanleiding van dit bericht.

Heel erg veel klanten zitten bijzonder lang bij deze Internet provider. Zo ook Dick Offringa die al 12 jaar bij Planet Internet zit. Dat is toch bijzonder te noemen in deze tijd, met zoveel concurrentie die het zo goed doet (Alice, Telfort bijvoorbeeld)

Toen Dhr Offringa hoorde dat Planet ermee ophoudt, besloot hij om zich aan te melden bij Nederlands Beste Internet Provider xs4all. En terecht ook, en dat blijkt dus wel weer in DIT verhaal van de heer. Het gaat verder HIER, HIER, en HIER het resultaat na enige tijd…

Respect op de manier zoals xs4all dit heeft geregeld, maar niet echt de manier waarop Planet deze persoon helpt. Nu nog de hosting….! (Groet aan Dick Offringa)

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …