Kabel nu sneller dan adsl?

UPC Internet Extreme abonnement is met 24Mb sneller dan DSL!

Wij tekenen 5 feb 2008, en we noteren een snelheid van 24mb snelheid bij kabel leverancier UPC. Bij het Abonnement Internet Extreme wordt de downloadsnelheid vergroot van 20 naar 24 Mb en de uploadsnelheid van 2 naar 2,5 Mb. En we hebben een primeur in Nederland, want hiermee is UPC Kabel aansluiting sneller dan de snelste DSL verbindingen van 20Mb bij veel internet provider. We noemen Alice, xs4all, Telfort, en alle anderen.

Internet Extreme kost €59,95 per maand inclusief vaste telefonie Freetime. En ook hiermee kan vanaf 19.00 uur en in het weekend onbeperkt gebeld worden naar vaste telefoonnummers in Nederland.

In Nederland een record, maar in Duitsland is het tegenwoordig al 30mb via de kabel mogelijk. Dus we hebben nog wat te doen de komende tijd….

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …