Scarlet Internet – Bestaat dat nog?

Scarlet Internet – Wie kent het niet? We kennen natuurlijk allemaal wel de reclame met Beau van Erven Doren in zijn onderbroek, en als bodybuilder (knap gedaan..).
Maar wat brengen zij nog meer op de plank?

Scarlet is supersnel internet op een schijnbaar kwaliteitsnetwerk. Dit netwerk wordt door professionals binnen de sector beschouwd als één van de vijf beste ter wereld. Een vaste prijs het hele jaar door: wij bieden u liever de laagst mogelijke prijs aan dan u te verleiden met promoties die op één of andere manier toch worden betaald door de klant! Een gedetailleerde en duidelijke factuur inclusief btw. Geen kleine lettertjes! We hebben u niets te verbergen.

Duidelijk omschreven extra diensten en opties die u gemakkelijk kan activeren en annuleren binnen een persoonlijke beveiligde ruimte.

Tevens een competitief aanvullend mobiel aanbod!

Ervaringen Verzameld van andere website

Bellen.com Ervaringen Scarlet

scarlet …… digitale tv …alles gratis … installatie ook ..na 5 maanden een rekening gehad daarnet van meer dan 50 € , bijkomende installatiekosten  ( 2 stopkontakten )
na 4 maanden een deel van mijn tv zenders kwijt door een nieuwe regeling in een betaald pakket van 5 € per maand nu verder te verkrijgen. er zatten geen addertjes onder het gras .. te lezen op hun internetlsite. dieven zoals de andere zijn het niet min of meer.

Ruim 4 j.tevreden scarlet-one klant. Aansluiting in het begin na wat kinderziektes goed opgeleverd. Verder praktisch geen storingen en die ene keer wel goed geholpen door de klantenservice en binnen no time weer online.

Shop ADSL – Scarlet ervaringen

Eigenlijk zegt de titel genoeg: Degelijk internet. Geen poespas. De programmeur van dit formulier vindt echter dat karakters nodig zijn voordat een review goed is dat schrijf ik maar verder anders wordt deze review niet geaccepteerd.

Reclame video’s van Scarlet

http://www.youtube.com/watch?v=AUlFMSaU83Y
http://www.youtube.com/watch?v=ssy9_jAy1ZA
http://www.youtube.com/watch?v=IFjdwcrpxpk
http://www.youtube.com/watch?v=hLlUgfjI1fY

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …

2 comments

  1. Ik ben ook zeker benieuwd naar de interactieve TV aanbiedingen en acties die ze eventueel gaan doen. Ik denk dat ze het gat van Alice wel op kunnen vullen.
    Leuk trouwens, dat jullie op de website ook eens kijken. Altijd leuk om te lezen! Super…

  2. De titel verraste mij, zowel op http://www.adslwinkel als op http://www.digitaaltvkijken.nl verkopen en adviseren wij heel veel Scarlet en met name Scarlet Family. Het is een product dat promominent naar voren komt voor consumenten die sorteren op jaarkosten. Als we kijken naar de reviews dan zijn onze klanten ook doorgaans positief tot zeer positief zie http://www.adslwinkel.nl/scarlet-family/#tab-10 Ik denk dat Scarlet zeker terug is. Ik ben benieuwd wat ze zullen gaan betekenen op het gebied van interactieve TV, dat zal er bij hun zeker bijkomen.