Welkom bij Breezz – Sorry Ziggo!

Ziggo neemt deze maand het bedrijf Breezz over en versterkt hiermee zijn dienstverlening voor ondernemers in de MKB-markt. Breezz is een aanbieder van innovatieve zakelijke telefonie dienstverlening en bedient een uitgebreid verkoopkanaal van resellers.

Door de overname speelt Ziggo in op de behoefte van ondernemers om internet oplossingen en diensten vanuit de cloud te bundelen.In de markt is een trend te zien dat ondernemers in het MKB steeds vaker gebruik maken van oplossingen, die via internet op afstand (uit de cloud) beschikbaar zijn.

Voor de zakelijke klant betekent dit meer gemak, flexibiliteit en minder investeringen. De bewezen telefoniediensten van Breezz kunnen nu vanuit het toekomstvaste kwaliteitsnetwerk van Ziggo geleverd worden.Hendrik de Groot, directeur zakelijk markt van Ziggo licht toe: “Door de overname voegen we Hosted VoIP en SIP Trunking telefoniediensten toe voor het partnerkanaal om nog beter in te spelen op behoeften van ondernemers.” Gert van den Berg, directeur van Breezz:

“Wij zijn verheugd dat ons bedrijf opgaat in Ziggo, zodat onze expertise ingezet kan worden binnen een omvangrijk en ambitieus bedrijf.”

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …