Internetten zonder jaarcontract bij HetNet

Ok, stel een vraag aan een algemene adsl gebruiker, en wat is het meest gehate probleem? Jawel, de contract duur van de internet provider. De irritatie van de meeste diensten in telefonie, televisie en internet.  De jaarcontracten en soms wel 3 maanden opzeg termijn. Het Net, onderdeel van KPN, gaat daar vanaf vandaag verandering in brengen door een abonnementen aan te bieden zonder jaar contract.

Het opzeggen van het abonnement is niet alleen makkelijk, maar kan per elke maand, je hoeft dus helemaal geen jaar contract te tekenen. En dit is toch absoluut iets nieuws in Nederland volgens mij, en in Europa?

Reactie van de commercieel manager van Het Net, Jelmer Kleingeld: “Het Net maakt het simpel. Consumenten willen zelf kunnen beslissen wanneer ze gebruik maken van een dienst of service. Als het bevalt blijf je, als je weg wilt ben je vrij verder te gaan. Het Net maakt internet op deze manier makkelijk toegankelijk voor iedereen”.

Met 1 woord, een geweldige aktie van Het Net, ik hoop dat meer ISP`s volgen, een tevreden klant blijft toch wel waar die zit! Het is alleen te hopen dat de ‘ervaringen’ bij HetNet wel hetzelfde blijven. Het is namelijk een prijsvechter, en dat brengt ook zo zijn mankementen mee.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …