Alice Adsl – Support maar dan anders..

Ok, je hebt tegewoordig Alice in Nederland. In europa al een bekende provider, maar sinds kort een provider in nederland. En laten we wel zijn : in korte tijd zijn groot geworden. Namelijk 10.000 leden zijn nu aangesloten in Nederland sinds afgelopen vrijdag.

Maar nu krijgt (of heeft nog steeds) alice opstart problemen, en hebben gebruikers een eigen Alice Support Forum geplaatst op Gebruikers.eu. Absoluut de moeite waard om eens te kijken! ,mocht je naar Alice willen overstappen of gewoon een beeld krijgen van de huidige stand van zaken.

Wat is mijn persoonlijke kijk op Alice ADSL? Een Zeer goede provider op dit moment, die met moederbedrijf Telecom Italia en BBNet stevige grond heeft om op te staan in Nederland, en de concurrentie een stap voor is. Ze werken stabiel op dit moment, ook gezien de snelheidstesten die gedaan worden op speedtest.nl.

Je kunt respect hebben voor deze gasten : 10.000 klanten in een zeer korte tijd.

Goedemoggel….

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …