Wat doen wij met een boekhoudkoppeling

Een magento koppeling met exact online

Magento is in Nederland één van de meest gebruikte open source webwinkel platformen. Het voordeel hiervan is dat er dan ook talloze koppelingen beschikbaar zijn die redelijk snel en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. Als jouw webwinkel op het magento platform is geïnstalleerd, dan is het handig als jouw webwinkel aan jouw Exact Online boekhoudpakket is gekoppeld. Via deze koppeling worden alle gegevens direct vanuit jouw webwinkel in jouw boekhoudpakket ingelezen, wat een heleboel dubbel werk bespaart. Door het installeren van deze koppeling wordt de facturatie geautomatiseerd en eventueel direct naar jouw klant verzonden.

Maar welke met welke software leverancier ga je samenwerken als je eenmaal hebt besloten om deze koppeling aan te schaffen? Op internet vindt je al snel tientallen potentiële leveranciers met elk hun eigen prijzen en hun eigen specialistische koppeling. Om jou op weg te helpen, hebben we een aantal aanbieders van Magento en Exact Online koppelingen uitgezocht.

En als je nog geen Exact Online hebt, kan je je hier aanmelden voor een gratis proefaccount. En als je dat doet, lees dan ook even de complete review van Exact Online.

iWebDevelopment

iWeb Development

De koppeling van iWebDevelopment zorgt er voor dat de gegevens gemakkelijk en snel tussen jouw Magento webwinkel met het Exact Online boekhoudpakket gesynchroniseerd worden. Op basis van jouw specifieke eisen en wensen heb je bij iWebDevelopment de keuze uit verschillende abonnementen met de daaraan gekoppelde tarieven. Hiernaast berekend iWebDevelopment geen extra kosten zoals instapkosten of administratiekosten. Je betaald dus alleen een vast bedrag per maand voor het gebruik van de Magento-Exact Online koppeling. Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

Exact Basis 19,95 per maand

Deze koppeling is uitermate geschikt voor startende ondernemers die tijd en moeite willen besparen bij het voeren van een boekhouding. Deze koppeling, die geschikt is voor de Exact Online Basis abonnementen, synchroniseert de klantgegevens en de verkoopgegevens.

Exact Premium 23,95 per maand

Zoals de naam het als zegt is deze koppeling uitermate geschikt voor een koppeling met de Exact Online Premium abonnementen. Naast de het synchroniseren van de klant en de verkoopgegevens, zorgt deze koppeling ook voor een synchronisatie van de artikelgegevens. Deze koppeling is dus zeer aan te bevelen als je, naast een geautomatiseerd facturatieproces, ook wilt beschikken over verkooprapportages.

Exact Handel 27,95 per maand

Dit is, met uitzondering van de taylor-made koppelingen, de meest uitgebreide koppeling met de Exact Handel abonnementen. Naast de klantgegevens, de verkoopfacturen en de artikelgegevens wordt met deze koppeling ook de voorraadgegevens, verkooporders en goederenleveringen gesynchroniseerd. Deze koppeling is ideaal voor webwinkels die over een grote klantenkring beschikken, veel orders verwerken. Een zeer groot gedeelte van het commerciële en financiële proces wordt hiermee volledig geautomatiseerd.?

De koppelingen van iWebDevelopment bieden uitstekende mogelijkheden voor zowel de startende of de gevorderde online ondernemer. Naast de software koppelingen biedt het bedrijf ook uitgebreide ondersteuning, ook door middel van SLA’s, en verzorgt het bedrijf regelmatig voor updates.

Dealer4Dealer

Ook Dealer4Dealer is een betrouwbare leverancier van Magento-Exact Online koppelingen. OP basis van het door jou aangeschafte Exact Online pakket heb je bij Dealer4Dealer de keuze uit verschillende koppelingen. Om gebruik te maken van de koppelingen van Dealer4Dealer betaal je wel eenmalig entreekosten die kunnen oplopen tot maximaal € 800,-. Bij Dealer4Dealer heb je de keuze uit de volgende koppelingen:

Exact Online Basis 10,00 per maand

Met deze basis koppeling heb je de mogelijkheid om klanten, verkoopboekingen, creditboekingen, verzendkosten en de betalingscondities te synchroniseren. Ook biedt deze basiskoppeling de mogelijkheid voor meerdere storeviews.

Exact Online Premium 14,00 per maand

Naast de functionaliteit die het Exact Online Basis ook biedt, kan je met de Exact Online Premium koppeling ook de artikelgegevens synchroniseren.

Exact Online Handel 19,00 per maand

Deze koppeling biedt de meeste functionaliteit van de drie standaard koppelingen die Dealer4Dealer in zijn assortiment heeft. Naast alle functionaliteit die de Exact Online Premium koppeling biedt, kan men met deze koppeling ook de voorraadgegevens synchroniseren.

Naast deze drie koppelingen biedt Dealer4Dealer ook een aantal add-on modules waarmee je de bestaande koppeling kan uitbreiden. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld kostenplaats & kostendragers, geavanceerde product synchronisatie en meerdere magazijnen.

Mindstretch

In tegenstelling tot iWebDevelopment en Dealer4Dealer, die fysieke software leveranciers zijn, biedt Mindstretch zijn koppeling als add-on of download voor Magento. Zij bieden slechts één Magento-Exact Online koppeling die je voor een eenmalig bedrag van € 295,95 kan aanschaffen. Hierbij moet je wel beseffen dat hoe langer je gebruik maakt van de koppeling, hoe goedkoper de koppeling wordt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer aanbieders van een Magento-Exact Online koppeling in de markt te vinden. Het is hoe dan ook belangrijk dat je eerst voor jezelf inventariseert welke gegevens gesynchroniseerd moeten worden en welke functionaliteit je van de koppeling verwacht. Om deze reden biedt het samenwerken met een fysieke software leverancier veel voordelen.

Bekijk hier de iWebDevelopment instructie video voor de Exact Online koppeling:

https://www.youtube.com/watch?v=sisRN0yW5Vg

Over Gerard Ubert

Een gestoord maar zeker creatief brein die in staat is om verschillende hersenspinsels op papier te zetten. Mijn specialisaties: Consumenten electronica, Sociale items en suggestieve blogs.

Kijk ook

De chatprogramma’s van vroeger

Via een scherm met elkaar communiceren vinden wij nu heel normaal. Maar hoe is het …