Vodafone Veranderd Zakelijk roaming Tarieven

Vodafone lanceert Vodafone Europe. Dit is een extra optie waarmee zakelijke reizigers mobiel kunnen bellen en mobiel internetten op hun laptop in 15 Europese landen tegen hun Nederlandse tarief.

Dit geldt voor elk mobiel netwerk en voor bellen naar vaste en mobiele nummers. De prijs van deze optie is afhankelijk van het type zakelijk abonnement, maar begint bij 10 euro per maand bij een Ondernemersbundel 15 en loopt op tot 150 euro per maand bij een Ondernemersbundel 150. De gesprekskosten dalen van 0,20 euro per minuut tot 0,08 euro, naarmate men een zwaarder abonnement heeft. De minimale contractduur is drie maanden. In combinatie met een Vodafone In-Business abonnement gelden andere tarieven.

Tegelijkertijd komt Vodafone met een optie voor mobiel internetten: Vodafone Europe Maximale Snelheid. De optie komt op de prijs van een bundel voor mobiel internet en maakt surfen in 15 landen mogelijk tegen Nederlands tarief. Voor 42,50 euro per maand 400 MB data vrij, met 0,10 euro per MB buiten de bundel. De Vodafone Europe pakketten met 1 GB en 2,5 GB kosten 85 euro en 175 euro. De beloofde snelheid is 3,6 Mbps. Voor de overige Passport-landen en de rest van de wereld geldt een hoger tarief per MB.

Vodafone Europe geldt in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Italië, Malta, Portugal, Spanje, Griekenland, Tsjechië, Hongarije en Roemenië.

Vodafone Passport is gewijzigd: per 1 juni heeft de operator het SMS-tarief verlaagd tot 13 cent (inclusief BTW, voor particulieren) voor alle 42 landen uit het Passport optieplan.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de Samsung Galaxy S10E en de iPhone XR

De markt voor smartphones wordt voornamelijk gedomineerd door twee grote spelers: Samsung en Apple. Waar …