Home / Telefonie / De Oude Teles laat zich weer horen

De Oude Teles laat zich weer horen

Teles? Wat is dat nou weer voor een naam. Nou ik denk dat de ouderen onder ons wel weten wat Teles is. De vroegere leverancier van ISDN apparatuur is een samenwerking aangegaan metTopIT.

TopIT start met de distributie van Teles VoIP gateways. De distributeur uit Soest heeft enkele jaren geleden al met veel succes de ISDN-producten van Teles gevoerd en is daarom verheugd met de hernieuwde samenwerking.

Brigitte Jacobs, directeur van TopIT zegt over de samenwerking: “De producten zijn uitgebreid getest en uit ervaring weten we dat Teles kwaliteitsproducten levert. Veel van onze klanten kwamen met de opmerking dat relaties soms nog huiverig zijn in de aanschaf van nieuwe VoIP apparatuur. Teles maakt die overgang soepel en betaalbaar en we verwachten dus veel van deze producten van Teles.”

Teles is volgens de distributeur marktleider op het gebied van VoIP gateways.

Nieuwsbericht oorspronkelijk van ComputerPartner

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

iPhone 7

Wat doen wij met de nieuwste iPhone xs en wat kunnen we er allemaal mee?

Het is al weer bijna een half jaar geleden dat Apple de iPhone XS in …