Home / Mobile / Vodafone test bandbreedtetoewijzing

Vodafone test bandbreedtetoewijzing

mobiel-internet-vodafoneVodafone start een halfjaar durende pilot met premium service, waarbij een beperkt deel van de zakelijke klanten tijdens piekmomenten extra bandbreedte krijgt voor mobiel internet op hun laptop of tablet. Om te zorgen dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van reguliere klanten, kiest Vodafone ervoor de dienst zeer beperkt aan te bieden.

Woordvoerder Jasper Koek legt uit: ongeveer 1 procent van de zakelijke klanten doet mee in deze pilot. Het geldt voor nieuwe klanten met een groepsbundel (30 en 50) voor mobiele breedband afnemen. Dat zijn klanten in het mkb en grootzakelijke klanten.

Tevens verhoogt Vodafone zijn investeringen in de netwerkcapaciteit en de kwaliteit van zijn diensten voor dit boekjaar (per 1 april 2012) naar 260 miljoen euro.[telecomnews]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Bereikbaarheid op vakantie met kinderen

Het is niet helemaal waarvoor we op vakantie gaan, maar tegenwoordig is bereikbaarheid toch alles. …