Van Glasvezel terug naar Koperdraad?

Glasvezel naar KoperdraadSteeds meer dorpen en steden krijgen nu een glasvezel aansluting tot aan de deur, en dat tot vreugde van velen natuurlijk. Maar wat nou als je terugwilt van Glasvezel naar de oude en trouwbare koperdraad?

Kennelijk is daar niet zo over nagedacht, en die ervaring heeft Hengeloër Ger van Berkel wekenlang beziggehouden.

Vanwege zijn verhuizing moest hij noodgedwongen zijn glasvezel laten terugschakelen naar de oude koperdraad. Volgens KPN zou dit een peuleschil moeten zijn, maar dat is het kennelijk niet. Urenlange gesprekken met de 0224 dienst van KPN, verschillende ‘cases’ aangemaakt, en vol met frustratie dat dit niet mag en kan lukken.

In de Tubantia heeft hij enige tijd geleden uitgebreid zijn verhaal, en kennelijk heeft KPN actie ondernomen hierdoor. KPN heeft afgelopen woensdag in één klap alle problemen opgelost bij deze klant, en heeft ook laten weten dat de zaak geen schoonheidsprijs verdient en ondernam tot vreugde van Van Berkel actie.

Hier zal door KPN goed moeten worden gekeken of de verhuisprocedure voor Glasvezel goed werkt, en dat de informatie stroom naar de medewerkes ook in orde is. Als daar duidelijkheid in is, dan is de verhuisprocedure een peuleschil.

Toch een verhaal goed afgelopen toch?

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …