Simyo verlaagt tijdelijk in prijs met zijn Sim Only internetbundels

Tussen 7 mei en 31 juli verlaagt Simyo tijdelijk de prijs van zijn Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Stap je in die periode over op een van deze bundels? Dan hou je de korting zolang je deze nieuwe bundel aanhoudt.

Over de tijdelijke prijsverlaging van twee Sim Only internetbundels

De internetbundel speelt een steeds belangrijkere rol in Sim Only abonnementen. Daarom kwam Simyo eind vorig jaar met grotere internetbundels. Nu is het tijd voor de volgende stap. Tussen 7 mei en 31 juli verlagen ze de tarieven voor de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Je krijgt de nieuwe tarieven alleen als je via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app de internetbundel met het lagere tarief selecteert.

Dit zijn de tariefwijzigingen voor de internetbundels van 1000 en 4000 MB:

Simyo vindt het belangrijk dat klanten altijd de volledige controle over het abonnement hebben. Daarom geven ze je bijvoorbeeld handige tips op het blog en beheer je via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app alles wat met je abonnement te maken heeft. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je Sim Only internetbundels gratis naar boven of beneden aanpassen. 


Hoe kan ik mijn bundels aanpassen?

Wil jij een van de goedkopere bundels nemen? Dan is het dus belangrijk dat je je internetbundel aanpast en de bundel met de lagere prijs selecteert. Het aanpassen van je Sim Only bundels is zo gebeurd via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. De aanpassing gaat dan op de eerste dag van de volgende maand in. Heb je nog geen internetbundel? Dan gaat de wijziging direct in.

Bundels aanpassen in Mijn Simyo

 • Ga naar Mijn Simyo.
 • Log in met je telefoonnummer en wachtwoord.
 • Druk in het welkomstscherm op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundel die in prijs is verlaagd.
 • Druk op ‘Aanpassen’.
 • Je ziet nu het prijsverschil van je huidige telefoonrekening met je toekomstige telefoonrekening.
 • Klopt het? Druk dan op ‘Bevestig aanpassingen’.
 • Je hebt nu een goedkopere internetbundel! Deze bundel gaat op de eerste dag van de volgende maand in.

Bundels aanpassen in de Mijn Simyo app

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Log in met je telefoonnummer en wachtwoord of pincode.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen’.
 • Selecteer de bundel die in prijs is verlaagd.
 • Druk op ‘Vergelijken en afronden’.
 • Druk op ‘Bevestiging aanpassingen’.
 • Je hebt nu een goedkopere internetbundel!

Hoe zit het met deze prijsverlaging na 31 juli?

Goed nieuws! De actie met de prijsverlaging is tijdelijk, maar je bepaalt zelf hoe lang de korting duurt. Hoe dat zit? Zolang jij je internetbundel niet aanpast, betaal je hiervoor het tarief van deze actieperiode. Ook na 31 juli betaal je dan de lagere prijs voor de internetbundel! 

Pas je de bundel daarna wél aan? Dan kun je niet meer terug naar de bundel met de actieprijs. Overigens geldt dit niet voor je belbundel. Die kun je gewoon aanpassen, want dit staat volledig los van de prijs van je internetbundel.

De prijsverlaging geldt ook als je Simyo Compleet hebt. Hiermee verdubbelt Simyo de inhoud van de bundels als je thuis internet van KPN hebt. De internetbundel van 4000 MB krijgt met Simyo Compleet bijvoorbeeld gratis een omvang van 8000 MB. Hiervoor betaal je dan maar 10 euro!

Geldt de prijsverlaging ook voor nieuwe klanten?

Ken je iemand die op zoek is naar een Sim Only abonnement? Dat komt goed uit. De tijdelijke prijzen gelden ook voor nieuwe klanten! Tip: zorg ervoor dat diegene via de Simyo Vriendendeal zijn Sim Only abonnement afsluit. Jij en de nieuwe Simyo beller krijgen dan allebei 10 euro korting op jullie telefoonrekening. Mooi meegenomen! 

Voor welke voordelige internetbundel ga jij nu?

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone die aan al je eisen voldoet en …