Nu ook Robin Mobile sim only’s vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een sim only abonnement, omdat smartphones steeds langer meegaan en het prijsverschil tussen abonnementen met of zonder toestel steeds evidenter wordt.

Een aantal jonge mobiele providers speelt hier slim op in. Virtuele providers (meestal dochter van KPN, Vodafone en T-Mobile) voor consumenten met een kleiner budget, zoals Simyo en Hollands Nieuwe, winnen hierdoor steeds meer aan marktaandeel.

En recent is Nederland nog een mobiele provider rijker, de virtuele provider [bl id=”5284″]Robin Mobile[/bl] (een verwijzing naar Robin Hood).

De sim only abonnementen die Robin Mobile aanbiedt hebben ‘onbeperkt alles’ bundels, d.w.z. geen limiet op het aantal belminuten, sms of MB’s per maand. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden om in fair use te voorzien, het gebruik van de sim kaart in laptops is bijvoorbeeld verboden.

Wilt het complete aanbod van sim only’s vergelijken van alle Nederlandse providers, inclusief Robin Mobile? Bezoek dan de sim only vergelijker Los Abonnement.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …