Droam was een Droom

Een van de leukste en makkelijkste oplossingen voor goedkoper dataverkeer op vakantie was het Nederlandse bedrijf Droam. Phillip Actor is een grote gelover van Droam al jaren en dat straalt hij ook uit, maar de roaming aanbieder Droam is failliet verklaard, maar het zou werken aan een soort doorstart.

Het idee is nobel maar wel duur : Droam bood goedkoop mobiel internet buiten Nederland via zogeheten MiFi-kastjes. In sommige landen kan dit zeker een uitkomst zijn, omdat je dan super goedkoop dataverkeer hebt waar je heerlijk mee kunt internnetten.

De voordelen op een rijtje

  • Ideaal voor reizigers
  • Zo goed als wereldwijde dekking
  • Verbinding met 5 apparaten
  • Geen contractswijzigingen nodig
  • Heldere kosten, geen verrassingen achteraf
  • Servicedesk 24/7 bereikbaar

Persoonlijk heb ik er 1 keer gebruik van gemaakt in Zuid-Frankrijk, en daar was het echt perfect voor. Mobiel werken op het terras, zonder je echt zorgen te maken over je data. Heerlijk gewoon!

Op Twitter zegt de eigenaar Phillip Actor het volgende

https://twitter.com/attore

cool

 

Ik wens Phillip en het team van Droam heel veel sterkte de komende tijd, om alles weer in orde te krijgen voor zo’n top product. Iets aan de prijs schaven, en ik denk dat het wel een succes wordt!. En die banken overtuigen van het nut hiervan.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …