Telfort Internet Max VDSL Abonnement

Na een lange tijd van testen bij Telfort, is het er dan eindelijk van gekomen :  Telfort Internet Max VDSL Abonnement

Telfort lanceert een VDSL-abonnement met een internetsnelheid tot 40 Mbps onder de naam Telfort Internet Max. Ook introduceert Telfort Internet Basis, dat tot 8 Mbps snelheid biedt.

Telfort internet Max tot 40 Mbps (uploadsnelheid 3 Mbps) is de eerste 12 maanden beschikbaar voor de introductieprijs van 27,50 euro per maand. Daarna kost het pakket 34,95 euro per maand.

Telfort internet Basis biedt een downloadsnelheid tot 8Mbps en een uploadsnelheid tot 1 Mbps. Basis kost 19,95 euro per maand.

Telfort heeft in maart testen gedaan met de VDSL2-techniek onder 150 klanten. In deze pilot werd de snelheid en kwaliteit van zowel 20 Mbps als 40 Mbps getest op de VDSL2-techniek. De klanten die op een internetsnelheid tot 40 Mbps zijn gezet, behaalden een gemiddelde (download)snelheid van 36 Mbps. De uploadsnelheid is niet generiek bij alle klanten gemeten.

Een Telfort-woordvoerster geeft aan dat deze gemiddelde snelheid niet beschouwd kan worden als een representatief, aangezien het hier om minder dan 150 klanten gaat. Ze verwijst naar de postcodecheck op de Telfort-site om te zien welke snelheden op welke postcode geleverd kunnen worden.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …