Multivisie TV lanceert digitale televisie via Glasvezel

Vanaf 15 november 2011 biedt Multivisie TV in Nederland digitale televisie via glasvezel aan. Met Multivisie TV halen huishoudens een compleet pakket aan HD- en SD-zenders en interactieve diensten in huis dat regelmatig uitgebreid wordt. Multivisie TV is op dit moment aan te vragen bij service providers die gebruikmaken van het glasvezelnetwerk van GlasOperator.
Pakketten Het basispakket van Multivisie TV bestaat uit 29 van de meest bekeken zenders. Waar mogelijk worden deze zenders standaard in HD-kwaliteit uitgezonden; op dit moment zijn er 13 zenders in HD. In het basispakket zijn ook diensten opgenomen zoals Uitzending Gemist, Programma Gemist en Pauze TV.

Daarnaast kan de consument het abonnement uitbreiden met een pluspakket van Eredivisie Live in HD inclusief Eredivisie Live Gemist. Het basispakket van Multivisie TV kost per maand € 12,50.
Televisiescherm optimaal gebruiken Het aantal nieuwe diensten, zenders en pakketten breidt Multivisie TV regelmatig verder uit. En dat is nog maar het begin bij Multivisie TV. Louise Worth, Managing Director bij Multivisie TV: “Het televisiescherm is één van de mooiste schermen in huis waar we veel meer uit kunnen halen. We starten met het leveren van televisie in de hoogste kwaliteit, maar straks is het ook mogelijk om privé content zoals foto’s en home video’s te bekijken op het televisie scherm.”

Televisie via glasvezel Multivisie TV wordt geleverd via glasvezel. Glasvezel biedt onbeperkte bandbreedte en maakt daarmee hoge beeldkwaliteit mogelijk. Ook in de toekomst wanneer nieuwe innovatieve diensten en ontwikkelingen zoals Ultra HD om nog meer bandbreedte vragen.

Multivisie TV start over het glasvezelnetwerk van GlasOperator in de gemeenten Rotterdam, Vught en Alphen aan den Rijn. Glashelder en Wisper zijn de eerste service providers die Multivisie zullen aanbieden.

Meer informatie over Multivisie TV is te vinden op www.multivisie.tv

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …