Glasvezel in Hengelo en Omstreken (Achterhoek)

In het oosten komen veel goede berichten (Fc Twente Landskampioen), en zo ook met de glasvezel verbindingen die worden gelegd. Want als het een beetje meezit, dan gaan de inwoners Van Hengelo, Vorden, Zelhem en Keijenborg nog voor Kerst op de Glasvezel. Nog voor de Kerst hopen de inwoners van Hengelo, Vorden, Zelhem en Keijenborg over snel internet via de glaskabel te kunnen beschikken. Ook voor Groenlo en Lichtenvoorde is de bevraging van de inwoners opgestart.

Al deze ontwikkelingen geven aan dat het onderwerp Glasvezel netwerk ook leeft in het oosten. De fervente internetters dromen al lang van deze mogelijkheid, ook omdat de magische snelheden tot wel 100 megabit per seconde gehaald kunnen worden. Door deze hoge snelheid die anders dan bij ADSL voor zowel de up- als download geldt kunnen er vele nieuwe toepassingen van internet worden ontsloten.

Netwerkleverancier Glashart zal zich hier alles op zich nemen. Glashart is geen onbekende in de regio: in Neede, Eibergen en Ruurlo is het ook al actief. Ook vanuit de dorpen Zelhem, Vorden en Keijenborg is inmiddels interesse getoond voor glasvezel.


Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …