Ziggo lanceert Interactieve TV

Ziggo heeft vandaag een brede scala van nieuwe televisiediensten onder de naam Ziggo Interactieve Televisie. Ziggo heeft contracten afgesloten met onder andere Warner Bros en Disney om films gelijktijdig met de release op DVD te bieden.

Met Net Gemist kan tot maximaal 10 dagen teruggekeken worden naar programma’s van de Nederlandse publieke omroepen, SBS6, Net 5 en Veronica, echter alleen programma’s die door de omroepen zijn vrijgegeven. Net Gemist kost 4,95 euro per maand.

Ooit Gemist is gratis bij alle digitale keuzepakketten. Een aantal van de zenders uit de digitale pakketten biedt ook speciale content in Ooit Gemist aan. Eredivisie Live biedt Wedstrijd Gemist voor herhalingen en verkoopt ook losse wedstrijden voor 6,95 euro per keer.

Met On Demand zijn nieuw uitgekomen films gedurende een etmaal te bekijken, te pauzeren, terug en vooruit te spoelen. De kosten variëren van 2,95 euro tot 7,95 euro. Het aanbod wordt maandelijks ververst. De TV-theek bevat honderden wat oudere films en series die al eens op TV geweest zijn. TV-theek kost 9,95 euro per maand.

Er is een speciale interactieve HD-ontvanger nodig. De richtprijs voor de Cisco interactieve HD-ontvanger met PVR bedraagt 459 euro. Met deze recorder is het mogelijk programma’s in HD-kwaliteit op te nemen, en later op elk gewenst moment terug te kijken. De richtprijs van de Samsung interactieve HD-ontvanger (zonder PVR) bedraagt 359 euro.

Het is ook mogelijk de ontvangers in combinatie met een tweejarig abonnement op het Interactief Totaal Pakket te kopen. Voor de Cisco-ontvanger betaalt men dan 130 euro en voor de Samsung-ontvanger 90 euro. Voor het abonnement betaalt de klant dan 16, 95 euro per maand. Het Interactief Totaal Pakket bestaat uit de diensten TV-theek en Net Gemist.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …