Wisseling van de wacht bij xs4all

Alweer een wisseling van de wacht bij xs4all. Theo de Vries, manager Sales bij XS4ALL, zal per 1 november 2008 het roer overnemen van Marion Koopman als directeur van XS4ALL. Koopman gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Diversiteit bij KPN.

Onder haar bewind ontwikkelde XS4ALL zich van internetpionier tot een professionele speler van formaat. Eerder dit jaar kondigde Koopman de nieuwe strategie aan van XS4ALL, die naast de consumentenmarkt nu ook nadrukkelijk gericht is op de kleinzakelijke markt. De Vries ziet het als zijn taak om deze strategie te consolideren en uit te bouwen.

De Vries: ‘Wij zullen doorgaan op de ingeslagen weg met hoogstaande technische kwaliteit en uitstekende service als leidende principes.’

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …