Tele2 praat nog deze week met kabelbedrijven

Tele2 gaat nog deze week met de kabelbedrijven Ziggo en UPC praten om tot een oplossing te komen over de ontstane patstelling op de kabelmarkt. Het telecombedrijf heeft dit maandag meegedeeld.

Nu de rechter onlangs een streep haalde door het openbreken van de kabelmarkt voor televisie, is er voor consumenten een onduidelijke situatie ontstaan.
Tele2 sprong als eerste in het gat van de markt door via de kabelnetten van Ziggo en UPC televisiepakketten te gaan aanbieden.

Duizenden klanten stapten naar verluid al over naar de nieuwe aanbieder. Tele2 wil dat klanten die een kabelpakket via Tele2 hebben besteld, dit ook kunnen ontvangen.
Klanten

”De insteek van het overleg is hoe we dit gaan oplossen voor de klanten. Met de kabelbedrijven gaan we bekijken hoe we hiermee verder gaan”, zei een woordvoerster van Tele2.

Op welke dag de partijen om de tafel gaan, is nog niet bekend. Maar het gaat zeker gebeuren, aldus bevestigt een woordvoerder van kabelbedrijf Ziggo. De insteek van het kabelbedrijf is dat ”de klanten niet de dupe mogen worden”.

[anp]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …