Scheepbouwer langer bij KPN, lonen omlaag…harde actie!

Er is een nieuwtje vandaag te melden over KPN zelf deze keer. Want Ad Scheepbouwer blijft langer bij de KPN.Hij heeft zijn contract met twee jaar verlengd tot 1 juli 2011. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.

De raad van commissarissen is natuurlijk ,,verheugd” over het besluit van Scheepbouwer en stelt voor de variabele beloning voor de topman voor de lange termijn ,,significant” te verhogen. Het basissalaris, de variabele beloning op korte termijn en de pensioenbonus blijven gelijk. KPN belegt op 6 november een buitengewone aandeelhoudersvergadering om de voorgestelde wijziging van de variabele beloning goed te keuren.

Dit houdt in dat ‘variabel’ een gemeen goed is geworden bij de KPN. Want wat blijkt : aanstaande dinsdag & woensdag gaat kpn 24 uur staken, omdat de medewerkers van KPN Contact niet eens zijn met ‘variabel loon’. Want wat blijkt dus al langer : Er is nooit inflatie berekend voor deze vaste medewerkers. Voor somigen al meer dan 8 jaar niet!!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …